(067)538-60-08
(066)538-60-08
(073)538-60-08
ru en uk
0
Корзина
0 грн.
Товар добавлен в корзину!
Каталог товаров
0
Избранные
Товар добавлен в список избранных
0
Сравнение
Товар добавлен в список сравнения

Зарядное устройство 5V/2A MDY-09-EW ORIGINAL отзывы

5.003
В избранноеСравнение

3 отзыва к товару Зарядное устройство 5V/2A MDY-09-EW ORIGINAL


Загрузить фотографии или перетащите сюда (до 10 фото)
Ваш отзыв появится на сайте после проверки.
Ctrl+Enter
  • Зарядка
    Богдан3 сентября 2021 20:12
    Піде до Xiaomi mi 8 i mi 8 lite
    • сяомі.укрИнтернет Магазин3 сентября 2021 23:01
      Mi 8 та Mi 8 lite підтримують швидку зарядку 18W, краще використовувати зарядне MDY-10-EF або альтернативный ZMI QC3.0 18W
      • Богдан7 сентября 2021 21:57
        А кабель який краще взяти і щоб він не переламувався біля входу для телефона?
        • сяомі.укрИнтернет Магазин7 сентября 2021 22:19
          Краще взяти кабель Xiaomi BRAIDED CABLE він має посилену основу та захист від переломів https://xiaomi.co.ua/kabel-xiaomi-mi-type-c-braided-cable_1/
        • Зарядний пристрій
          Михайло3 сентября 2021 12:32
          Чи доречно цим зарядним пристроєм заряджати Xiaomi MI 10T ?
          • сяомі.укрИнтернет Магазин3 сентября 2021 14:31
            Заряджати можна, нічого страшного але зарядка буде довгою :) Ваш телефон підтримує швидку та turbo зарядки. Комплектується зарядним пристроєм MDY-11-EZ 33W, а ця зарядка лише 10W.
          • Кабель USB Type-C
            Кирилл7 июня 2021 23:05
            Здравствуйте, а какой кабель USB Type-C подходит к данному зарядному устройству, и где его купить?
            • сяомі.укрИнтернет Магазин8 июня 2021 08:02
              Здравствуйте. Для данного зарядного устройства подойдёт любой кабель Type-C. Начиная от стандартного https://xiaomi.co.ua/kabel-xiaomi-usb-type-c-gl/ и заканчивая усиленными https://xiaomi.co.ua/kabel-xiaomi-mi-type-c-braided-cable_1/
            0
            Избранные
            Товар добавлен в список избранных
            0
            Сравнение
            Товар добавлен в список сравнения
            0
            Корзина
            0 грн.
            Товар добавлен в корзину!